Efter att ha varit mycket nöjd med den mobiltelefon jag haft en tid, kan det nu bli dags för nästa. Det handlar ju såklart om den nya iPhone 5 som kommit ut i affärerna sedan en tid. Jag har nu använt min iPhone 4 ganska länge och jag är väldigt nöjd över denna telefon! Det som lockar med den nya iPhone, är dels det faktum att det är en ny telefon. Sedan finns också den nya kartfunktionen, större skärm och en lättare telefon som verkar hålla för en hel del.

Det sägs att iPhone-användare har stor lojalitet till det märke som tillverkat telefonen och jag känner att detta verkligen stämmer. Jag skulle inte vilja ha någonting annat då min dator och annat i hemmet går mycket bra att synkronisera med just iPhone vilket jag tycker om. Sedan kan det också vara någonting positivt det där med att den är vacker att titta på och lätt att hantera. Det senare är väl i och för sig en vanefråga, men som iPhone-användare kan jag verkligen rekommendera att man testar den nya iPhone 5. Jag har inte skaffat den ännu, men jag har testat den en del gånger. Detta har räckt för min del och jag är övertygad om att detta är en telefon jag vill ha i framtiden. Helst kanske i veckan som kommer ifall det nu blir genomförbart. Vi får se helt enkelt. Då skall jag också skaffa lite bra iphonetillbehör så jag verkligen kan använda alla funktioner på telefonen.

Skaffa den nya mobilen